03-55451493

info@dakwahfunnel.com

Mobile Apps Masjid

Revolusi Dakwah Ke Arah Satu Masjid
Satu Applikasi Mobile

Mobile Apps Masjid

Revolusi Dakwah KeArah Satu Masjid Satu Applikasi Mobile

1 masjid 1 Mobile Apps

Revolusi terkini dakwah secara digital, kini dihujung jari anda.

Play Video
Play Video

1 Masjid 1 Apps

Setiap masjid memiliki satu Mobile Aplikasi.

Notification azan masuk waktu solat khusus bagi masjid yang dipilih. Video-video ceramah, kuliah, event, program dan maklumat terkini hanya di hujung jari. 

Derma bagi setiap kempen yang dilaksanakan di masjid hanya boleh dilakukan tanpa anda bergerak ke mana-mana. Melalui mobile apps sahaja, anda mampu menderma tidak kira di mana sahaja anda berada. Kekeliruan anda berkaitan persoalan hukum hakam berkaitan agama hanya di hujung jari anda dengan feature “Tanya Ustaz”, anda boleh bertanya soalan berkaitan agama yang anda tidak tahu. Masjid dapat berinteraksi dengan anda di mana pun anda berada. Anda dapat mengetahui jadual ceramah, kuliah, event, program dan maklumat terkini hanya melalui mobile apps.

1 Masjid 1 Apps

Setiap masjid memiliki satu Mobile Aplikasi.

Notification azan masuk waktu solat khusus bagi masjid yang dipilih. Video-video ceramah, kuliah, event, program dan maklumat terkini hanya di hujung jari. 

Derma bagi setiap kempen yang dilaksanakan di masjid hanya boleh dilakukan tanpa anda bergerak ke mana-mana. Melalui mobile apps sahaja, anda mampu menderma tidak kira di mana sahaja anda berada.

Kekeliruan anda berkaitan persoalan hukum hakam berkaitan agama hanya di hujung jari anda dengan feature “Tanya Ustaz”, anda boleh bertanya soalan berkaitan agama yang anda tidak tahu. Masjid dapat berinteraksi dengan anda di mana pun anda berada. Anda dapat mengetahui jadual ceramah, kuliah, event, program dan maklumat terkini hanya melalui mobile apps.

Play Video

Feature Apps Masjid

Apa Kelebihan Mobile Apps Masjid Berbanding Apps Islamik Yang Lain?

Notifikasi Program Terkini

User juga akan diberikan instant notification bagi setiap program yang akan dijalankan oleh masjid.

Azan Waktu Solat

Notification azan masuk solat waktu membolehkan anda tahu waktu masuk solat khusus bagi masjid yang memiliki apps ini.

Tanya Ustaz

Feature Tanya Ustaz membolehkan anda untuk bertanya soalan berkaitan hukum hakam agama.

Video Kuliah

Tonton Video Kuliah daripada penceramah jemputan pada bila-bila masa dan dimana jua anda berada.

Pengumuman Penting

Penguna juga akan diberi notifikasi untuk sebarang info dan juga pengunguman terpenting oleh masjid.

E-Donation

Kini anda boleh menderma kepada anak-anak yatim atau sumbangan kepada masjid semudah dihujung jari sahaja.

‘Satu Masjid Satu Applikasi’

Bantu Kami Untuk Revolusikan Dakwah : 
Setiap Masjid Memiliki Satu Applikasi Mobile.

Masih Tidak Yakin?

Tanpa Mobile Apps Pun Kita Masih Dapat Tahu Info Terkini Dan Ceramah Di Masjid Kan?

Meh sini kami nak ceritakan REALITI SEBENAR tentang Mobile Apps Masjid: 

1. Selalunya hanya orang yang selalu pergi ke masjid sahaja yang dapat tahu maklumat terkini dengan tepat dan dapat sertai kuliah, ceramah, program dan event. 

2. Ramai orang ketinggalan kuliah, ceramah, program dan event yang best-best yang dijalankan di masjid. Bila sudah tahu rupa-rupanya program tu dah berlaku minggu lepas..

3. Bukan itu sahaja, banyak maklumat yang disediakan di masjid seperti jurunikah perkahwinan, khairat kematian dan lain-lain yang mana penduduk setempatnya langsung tidak tahu. 

Kesiannya…

Jadi Apa Pilihan Anda?

Nak biarkan Program-program yg dijalankan oleh masjid tidak mendapat sambutan? Macam “syok sendiri”

Atau anda tak kisah terlepas setiap kuliah, ceramah, program dan event yang dijalankan oleh masjid?

Anda nak biar institusi masjid ketinggalan dengan revolusi teknologi maklumat yang makin canggih?

Testimoni

Antara masjid-masjid yang telah mendapat menggunakan mobile apps masjid
untuk berinteraksi dengan penduduk setempat

Statistik Kajian

Daripada 423 Masjid Di Selangor, Hanya…

%
Masjid Memiliki website
%
Masjid Memiliki Facebook
%
Masjid Memiliki Instagram
%
Masjid Memiliki Youtube
%
Masjid Memiliki Mobile Apps

Interaksi Qariah Meningkat

Interaksi Qariah Mampu Ditingkatkan Dengan Penggunaan Mobile Apps Masjid

Dengan kekangan masa dengan aktiviti seharian, anda tidak mampu menghadirkan diri ke masjid. Jadi maklumat terkini anda selalu ketinggalan. Semudah di hujung jari, anda boleh berinteraksi dengan masjid dan tahu info-info terkini serta dapat mendengar kuliah atau ceramah yang anda terlepas.

Statistik Kajian

Daripada 423 Masjid Di Selangor, Hanya…

%
Masjid Memiliki website
%
Masjid Memiliki Facebook
%
Masjid Memiliki Instagram
%
Masjid Memiliki Youtube
%
Masjid Memiliki Mobile Apps

Interaksi Qariah Meningkat

Interaksi Qariah Mampu Ditingkatkan Dengan Penggunaan Mobile Apps Masjid

Siapa Kami

Tunggu sekejap. Jom berkenalan dengan kami

Harga Pasaran Vs Harga Kami

Tunggu sekejap. Jom Lihat Perbandingan Kos Yang Perlukan Untuk
Membina Mobile Apps

Berdasarkan harga pasaran harga membangunkan sebuah mobile apps adalah dianggarkan antara $ 10.000 + US Dollar hingga $ 250.000 US Dollar mengikut spesifikasi.

Dengan kami, kos bagi membangunkan mobile apps bagi sebuah masjid adalah RM 4,000.

  • 1 website
  • 1 E-Donation System
  • 1 Year Update & Maintainance

Harga Pasaran Vs Harga Kami

Tunggu sekejap. Jom Lihat Perbandingan Kos Yang Perlukan Untuk
Membina Mobile Apps

Berdasarkan harga pasaran harga membangunkan sebuah mobile apps adalah dianggarkan antara $ 10.000 + US Dollar hingga $ 250.000 US Dollar mengikut spesifikasi.

Dengan kami, kos bagi membangunkan mobile apps bagi sebuah masjid adalah RM 4,000.

1 website

1 E-Donation System

1 tahun pengurusan mobile app

Jaminan Kami

Menguruskan apps dalam tempoh setahun secara percuma.

Info tentang program dan kuliah masjid adalah yang terkini (up to date)

Dapat menarik minat penduduk setempat bagi mengimarahkan masjid

Support Apps Masjid

Sumbang kepada masjid berhampiran anda untuk “1 Masjid 1 Apps”
Klik Di Bawah

Support Apps Masjid

Sumbang kepada masjid berhampiran anda untuk
“1 Masjid 1 Apps”
Klik Di Bawah

Copyright © 2018-2019 Dakwah Digital. All rights reserved.

Scroll to Top